نقدها و مقالات مطبوعاتی عباسعلی خسروداد

روزنامه‌ نگار: از 1372 تاکنون، رئیس انجمن هنر های نمایشی ( 1371)، رئیس انجمن نویسندگان مراغه از 1392 تا 1396

نقدها و مقالات مطبوعاتی عباسعلی خسروداد

روزنامه‌ نگار: از 1372 تاکنون، رئیس انجمن هنر های نمایشی ( 1371)، رئیس انجمن نویسندگان مراغه از 1392 تا 1396

کارنامه ی نامزدها بهترین معیار ومحک برای تشخیص توانایی وصلاحیت آنان است

هر چند هنوز برای داوری درباره ی تحولاتی که ممکن است ، طی روزها و هفته ها ی باقیمانده تا انتخابات هفتم اسفندماه، در این زمینه رخ دهد ، زود است . اما تجربه ی دوره های گذشته از یک سو و تحرکات آشکار و نهان شماری از فعالان سیاسی ، در مسیر های منتهی به انتخابات از دیگر سو ، موید این واقعیت است که مقوله ی سیاست دیر و زود نمی شناسد و رجل سیاسی برحسب خصلت آرمان خواهانه ی خود ، از هر فرصتی برای نیل به اهداف سیاسی سود می جویند و در این راستا از کوتاه ترین لحظه ها حتی غافل نمی شوند .
بر همین اساس شماری از کاندیداهای احتمالی ، از هم اکنون و بلکه از ماه ها قبل فعالیت های پیدا و پنهان خود را برای رویارویی با رقبا و ربودن گوی سبقت از آنان آغاز نموده اند و می کوشند ؛ با به کارگیری امکانات و توانمندی های خود ، پیشاپیش ، خاکریزها را تصرف کنند و مواضع خود را در عرصه ی کارزار انتخاباتی تحکیم بخشند .
برخی از این فعالان ، برای فتح خاکریزهاو از میدان به درکردن رقبا  به کارگیری هر وسیله ای ولو غیر شرعی و غیر اخلاقی را مباح و مجاز می شمارند و در این راستا به هر دست آویزی متوسل می شوند . ازتخطئه وتخریب رقبای انتخاباتی گرفته تا بزرگ نمایی توانمندی ها ودادن وعده و وعیدها وشعارهای مبالغه آمیزوفریب افکارعمومی وپیش خرید آرای مردم وتوسل به تملق وچاپلوسی ...تلاش ها وحرکت هایی هستند که برخی ازنامزد هابرای کسب آرای مردم مرتکب می شوند.
دامنه ی این تلاش ها بعضاً حتی از مرز بد اخلاقی های انتخاباتی فراتر رفته و تا مرحله ی سوء استفاده از موقعیت های ویژه گسترش می یابند وبرخی ازنامزدها ازاموال وامکانات دولتی برای پیشبرداهداف تبلیغاتی خودسوءاستفاده می کنند. تجربه ی چندین دوره انتخابات از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون می تواند ما را در راستای تحلیل درست مسایل رهنمون شود . ساده اندیشی و سطحی نگری در شأن شهروندان فرهیخته و با شعور مراغه ای نیست . مبادا فریب برخی حرکت های انحرافی را بخوریم و تحت تأثیر امواج و جریان هایی قرار بگیریم که با هدف انحراف افکار عمومی از ضعف ها و ناتوانی ها طراحی شده اند . کارنامه ی افراد بهترین محک و معیار برای سنجش شایستگی و صلاحیت آن هاست . گوش مردم از وعده ها و شعارهای کلیشه ای و تکراری پرشده است . امروز مردم برنامه ی عمل می خواهند ، برنامه ای که بتواند بار چندین سال توسعه نیافتگی و محرومیت را از دوش مردم بردارد ، به توسعه ی منطقه سرعت بخشد و عقب ماندگی ها را جبران کند .
مردم ، دوست دارند تحولات را به چشم خود به بینند و با پوست و گوشت خود لمس کنند ، مردم از دروغ و دوروئی و بی عملی خسته شده اند . آنان شهر خود را با شهرهای هم جوار و شهرهایی که در مسیر توسعه گام بر می دارند و به سرعت پیش می تازند ، مقایسه  می کنند و به عقب ماندگی های خود افسوس می خورند . یک دست آورد ملموس هر چند ناچیز برای مردم از هزاران وعده ی طلائی ارجح تر است . هیچ کس نمی تواند ، با دست خالی ، در قلب مردم نفوذ کند و هیچ جریانی قادر نیست ضعف ها و کم کاری ها را با رنگ و لعاب شعار به پوشاند و تنبلی را بجای تلاش ، سکون را بجای حرکت ، صفر را بجای بیست به مردم قالب کند .
توصیه ی ما به نامزدهای احتمالی این است که از مدخل صداقت و راستی به عرصه ی انتخابات وارد شوند ، در فعالیت های انتخاباتی قاعده ی بازی را مراعات کنند ، افکار مردم را با جریان سازی ها و موج آفرینی های هدفدار ، به بازی نگیرند . و اگر در خود توانایی خدمت بی منت ، حل مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم را سراغ ندارند از تصمیم خود برای نامزدی در انتخابات صرفنظر کنند و انرژی و پتانسیل خود را در سنگر دیگری به کار گیرند .
ناظران ومجریان انتخابات نیز بایدبارصدتحرکات واقدامات داوطلبان ونامزدهای احتمالی ازهرگونه انحراف وتخلف آنان  جلوگیری به عمل آورده و متخلفان وقانون شکنان راتحت پیگردقراردهند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.