نقدها و مقالات مطبوعاتی عباسعلی خسروداد

روزنامه‌ نگار: از 1372 تاکنون، رئیس انجمن هنر های نمایشی ( 1371)، رئیس انجمن نویسندگان مراغه از 1392 تا 1396

نقدها و مقالات مطبوعاتی عباسعلی خسروداد

روزنامه‌ نگار: از 1372 تاکنون، رئیس انجمن هنر های نمایشی ( 1371)، رئیس انجمن نویسندگان مراغه از 1392 تا 1396

همایش بزرگ سرمایه گذاری مراغه و پیش نیازهای جذب سرمایه گذار

براساس تصمیمات متخذه در جلسه ی هماهنگی برگزاری همایش سرمایه گذاری مراغه که در مورخه ی... با حضور جمعی از مسئولان و مدیران استانی و شهری در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر برگزار شده بود ، این همایش در اردیبهشت ماه سال 1390 در این شهرستا ن برگزار خواهد شد .
 به احتمال قریب به یقین ،شماری از سرمایه گذاران داخلی و خارجی در این همایش شرکت خواهند کرد تا ضمن اطلاع از توانمندی ها و ظرفیت های بالقوه مراغه در بخش های مختلف اقتصادی و عمرانی و کم و کیف طرح ها و پروژه های تعریف شده ، آگاهی های لازم را در زمینه چگونگی فضای کسب و کار ، کمیت و کیفیت خدمات مورد ارائه به سرمایه گذاران و میزان امنیت سرمایه ، در منطقه کسب کنند و آن ها را از ابعاد مختلف مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند .
بدیهی است که هدف هر یک از سرمایه گذاران از مشارکت در طرح ها و برنامه ها صرفاً کسب سود و برگشت بی چون و چرای سرمایه است  و هیچ سرمایه گذاری بدون حصول اطمینان از سود آور بودن سرمایه ی خود و امنیت آن اقدام به سرمایه گذاری نمی کند و به عبارتی حاضر به ریسک کردن روی سرمایه ی خود نمی شود . بنابراین از اصلی ترین شرایط جذب سرمایه گذار تأمین امنیت سرمایه و ایجاد کسب و کار از طریق ارائه ی خدمات لازم برای سرمایه گذار است .
طبق گفته ی صادقی اصل معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه ؛ مرکز مشاوره و خدمات سرمایه گذاری به همین منظور در فرمانداری مراغه تشکیل شده که امید است این مرکز با فراهم نمودن شرایط لازم برای جذب سرمایه گذاران ، از جمله : حذف تشریفات زاید و دست و پاگیر اداری - رفع موانع و مشکلات و اشاعه ی فرهنگ تعامل و همکاری با سرمایه گذاران و در نهایت ایجاد فضای سالم کسب و کار برای سرمایه گذاری موفق عمل کند، تا بتوانیم با جذب سرمایه گذاران بیشتر و بکارگیری سرمایه ها در بخش های مختلف ، شاهد شکوفائی اقتصاد و توسعه ی همه جانبه ی شهرمان باشیم .
 و اما از شرایط و الزامات جذب سرمایه گذار که بگذریم ، مقوله ی محدود شدن سرمایه گذاری مراغه صرفاً در طرح های گردشگری و عمران بحث مفصلی را می طلبد .
آقای قادر جویا رئیس شورای اسلامی شهر در جلسه ی هماهنگی برگزاری همایش سرمایه گذاری ضمن تأکید بر اهمیت جاذبه ی های طبیعی و تاریخی مراغه ، اولویت سرمایه گذاری را به طرح های گردشگری می دهد و آمادگی شورای شهر و شهرداری را با هر گونه همکاری با سرمایه گذاران در این زمینه اعلام می دارد .
آقای ابراهیمی شهردار مراغه نیز در این جلسه ، با اشاره به تدوین برنامه ی پنج ساله و چشم انداز توسعه برای جذب سرمایه گذار و صدور مجوز انتشار اوراق مشارکت برای شهرداری ها ، از در دست بررسی بودن سه طرح بزرگ عمرانی برای مراغه در وزارت کشور خبر می دهد و می افزاید : هم اکنون 21 طرح برای سرمایه گذاری در این شهرستان تدوین شده که کاربری آن ها عموماً عمرانی و گردشگری می باشد .
هر چند این طرح ها در نوع خود حائز اهمیتند و در صورت واگذاری به بخش خصوصی می توانند در توسعه ی این شهر نقش اساسی ایفا کنند . اما محدود شدن سرمایه گذاری مراغه به این طرح ها خود جای سئوال است و این پرسش را مطرح می کند که مگر در بخش های دیگر بویژه کشاورزی که یکی از محورهای اصلی توسعه ی مراغه می باشد و نیز صنایع و معادن، طرحی برای واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد . در این بخش ها می توان ده ها طرح بزرگ و اساسی برای واگذاری به سرمایه گذاران تعریف و تدوین کرد که برای نمونه می توان به : ایجاد کارخانجات صنایع تبدیلی متناسب با محصولات کشاورزی در منطقه ، مانند صنعت کنستانتره ، کمپوت سازی ، رب گوجه فرنگی ، انواع آب میوه ، لواشک و فرآوری و بسته بندی خشکبار و نیز طرح های ترویج و مکانیزاسیون کشاورزی و استخراج معادن اشاره کرد .
ضمناً با تصویب منطقه ی ویژه اقتصادی مراغه در مجلس شورای اسلامی و تائید شورای نگهبان ، فرصت های زیادی برای سرمایه گذاری در امر اجرائی کرن این منطقه و زیر ساخت های آن ایجاد خواهد شد که لازمست از هم اکنون درباره ی آن ها مطالعه و در صورت امکان حداقل چند مورد در همایش سرمایه گذاری مطرح شود .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.