پس از ماه ها تلاش و تکاپو برای انتخاب شهردارجدید، سرانجام طلسم مقاوم این انتخاب با رای اکثریت اعضای شورای شهر شکسته شد و با معرفی مهندس ابراهیمی به عنوان چهل و پنجمین شهردار مراغه، فصلی نوین در تاریخ پر فرازو نشیب شهرداری این شهر گشوده گشت. فصلی که بنابه گفته ی یکی از همین اعضا شاید به لحاظ برخی ملاحضات، در مقایسه با فصول و ادوار گذشته از تفاوت های عمده و اساسی برخودار باشد و شهروندان مراغه ای در هفته ها و ماه های پیش رو شاهد تحرکات و تحولات پرشتاب و در عین حال مثبت و کار ساز در حوزه ی مدیریت شهری باشند.
این عضو شورای شهر ، اظهار امیدواری می کند که شهردار جدید با ایجاد تحول اساسی در ساختار اداری شهرداری و اعمال مدیریت کار آمد بتواند بر بسیاری از مشکلات فایق آید و بسیاری از کمبود ها و عقب ماندگی ها را جبران کند....
مهندس ابراهیمی نیز در مراسم معارفه ی خود در سالن اجتماعات شهرداری ضمن تاکید بر پای بندی به ارزش های اسلامی، مولفه هایی چون: عدالت محوری ، شهروند محوری و سیستم محوری را از اولویت های کاری خود بر شمرد و وعده کرد؛ با انجام فعالیت های مطلوب ، برخورد شایسته با ارباب رجوع ، افزایش در آمد های شهرداری ، جذب سرمایه گذاران بحش خصوصی و مشارکت های مردمی و ... در ارتقای سطح خدمات عمومی و جلب رضایت مردم از مجموعه ی شهرداری بکوشد...
اتخاذ مواضع فوق از سوی شهردار جدید نشان دهنده ی درک عمیق ایشان از مشکلات و کمبود هایی است که شهروندان سختی کشیده ی مراغه ای را از دیر باز در تنگنا قرار داده و موجبات نارضایتی آنان را از مجموعه ی شهرداری فراهم نموده است.
قدر مسلم این است که شهرداران پیشین ، نخواسته یا نتوانسته اند با ایجاد اصلاحات بنیادین در ساختار اداری شهرداری و انتخاب مدیران متعهد و پاسخگو، مشکلات شهروندان را به حداقل برسانند و در جلب رضایت مردم به موقعیت هایی دست یابند.
سخنان دردمندانه ی آقای جویا رئیس دلسوز و درد آشنای شواری شهر در همان مراسم ، از وجود برخی تبعیض ها در شهردای و نارضایتی مراجعه کنندگان، از این نهاد حکایت دارد.
ایشان با ابراز تاسف از وجود برخی تبعیض ها در شهرداری می گوید: باید قوانین برای همه شهروندان بطور یکسان اعمال شود؛تا مردم احساس تبعیض نکنند و با رضایت کامل شهرداری را ترک گویند...
این که آقای ابراهیمی تا چه حد خواهد توانست ایده ها و اهداف فوق را در قالب یک منشور لازم الاجرا در شهرداری مراغه نهادینه کند و به آنها جامه ی عمل بپوشاند، مسئله ای است که در عمل به اثبات خواهد رسید.
واقعیت این است که آقای شهردار وارث انبوه مشکلات، نارسایی ها و تعهدات به جا مانده از دوره های پیشین هستند که ناچارند با به کارگیری امکانات و منابع موجود و جذب اعتبارات مورد نیاز از مبادی ذیربط، آن ها را بتدریج از پیش پای خود بردارند . بی شک ایشان با سوابق دیرینه ی مدیریت در رده های مختلف اداری و اجرایی از تجربه و توان کافی برای رفع نارسایی ها و توسعه و عمران شهری برخوردار بوده و همان طوری که خود نیز به آن ها تاکید ورزیده است؛ تلاش خواهد کرد آنچه در توان دارد در سازندگی و عمران شهر تاریخی مراغه به کار بندد.
در فرصت های بعدی فهرستی از مشکلات، نارسایی ها و خواسته های شهروندان مراغه ای از شهردار محترم از نظر خوانندگان خواهد گذشت.